Om meg

Med lang fartstid innen film- og tv har jeg opparbeidet et bredt spekter av ferdigheter, spesielt innen foto, klipp og animering. Under studiene på Westerdals spesialiserte jeg meg som produsent. Den kombinerte erfaringen gjør meg i stand til å gjennomføre prosjekter på egenhånd, eller tre inn i en fast rolle i et større prosjekt.

Jeg foretrekker fleksibilitet, og å være i stand til å hive meg rundt om nødvendig. Kamerasekken er alltid pakket, og jeg kommer meg kjapt ut og på plassJeg tar
gjerne oppdrag på kort varsel,
 og liker å jobbe raskt, intensivt og levere på kort tid. 

Enkelhet er et nøkkelord. Det er viktig å senke terskelen og løse prosjekter så ukomplisert som mulig. Jeg mener det fint går an å lage gode filmer – raskt, effektivt og rimelig, uten at det går ut over kvaliteten. 

For å få til dette benytter jeg utstyr og programmer jeg kjenner godt. Da går det mindre tid på rigging, og mer tid på kreative løsninger og innhold. Utstyret er nøye utvalgt, og pakket i en tilpasset sekk, som passerer som håndbagasje ved flyreiser. Ekstra utstyr og arbeidskraft kan leies inn ved behov.

Ved at jeg tar hånd om prosjektet fra begynnelse til slutt blir produksjonen sømløs, og kommunikasjonen enkel og effektiv. De gode, men uforutsette løsningene oppdages også underveis, etter hvert som innsikt og forståelse for prosjektet opparbeides. 

Ikke nøl med å ta kontakt,

- send gjerne en melding

Showreel

Play Video